МАУП надає останню до осені можливість отримати освіту без ЗНО!
19 Березня 2020

МАУП надає останню до осені можливість отримати освіту без ЗНО!

Там, де інші бачать обмеження, ми даруємо можливості. Міжрегіональна Академія управління персоналом запрошує вступити без ЗНО на навчання за ураїнсько-польськими спільними програмами - з Вищою школою внутрішньої безпеки в м.Лодзь (бакалавріат) та Варшавським інститутом менеджменту (магістратура).

Якщо ви не склали ЗНО минулого року або вирішили наразі отримати першу чи другу вищу освіту, але не маєте сертифікату зовнішнього оцінювання, не чекайте осінньої вступної кампанії, а використайте шанс досягти своєї мети вже зараз – набір триває до 15 квітня. Витрачати нерви та час на підготовку до ЗНО більше не обов’язково: зарахування на спільні програми здійснюється на основі середнього балу атестату або диплома про попередню освіту, та за результатами співбесіди.

Рекомендуємо максимально скористатися затишшям у діловій активності внаслідок карантину, та повернутися на ринок праці, опанувавши нову перспективну спеціальність, яку ви, за необхідності, підтвердите одразу двома дипломами — українським та польським. Але в поточній ситуації краще не гаяти час на роздуми: восени доведеться змагатися з конкурентами, які до того часу теж зрозуміють актуальність цього плану.

Для того, щоб вже зараз скористатися унікальною пропозицією МАУП і польських вузів, оберіть один із доступних напрямків навчання:

Затребувана професія та нові перспективи вже майже у ваших руках! Не втрачайте можливість стати одним із студентів найбільшого приватного вишу країни - МАУП. Детальніше про отримання вищої освіти без ЗНО на сайті  bezzno.maup.com.ua

Поспішайте за своєю мрією до МАУП! 

Донецький інститут ПрАТ ВНЗ "МАУП"

м. Краматорськ, вул. Уральська 12, поверх 5.

(067) 628-90-09

(095) 158-39-94

[email protected]

Директор: Літвінова Наталія Леонідівна

(050) 470 51 06

[email protected]