Онлайн-вступ
14 Листопада 2020

Онлайн-вступ

*після реєстрації обов’язково необхідно привезти оригінали і копії документів для оформлення особової справи студента та підписання контракту про навчання

 

День відкритих дверей — традиційний захід, під час якого абітурієнти знайомляться з Академією, обирають спеціальності та програми навчання. Проте, в умовах карантину ми не можемо і не будемо наражати майбутніх студентів на небезпеку, до того ж створюючи незручності через обмежене транспортне сполучення.

Міжрегіональна Академія управління персоналом завжди покладається на інноваційні рішення, і цього разу ми знайшли зручний та безпечний вихід із ситуації - День відкритих дверей відбувається онлайн!

Зазвичай всім учасникам Дня відкритих дверей ми даруємо знижку на навчання. Наші абітурієнти, які успішно складуть вступні випробування, отримають знижку і зараз, а разом з нею - ще більше привілеїв! Враховуючи те, що обмежувальні заходи можуть негативно вплинути на платоспроможність, МАУП надає можливість здійснити оплату за навчання в будь-який зручний для вас час аж до першої сесії, а на будь-яку суму попереднього платежу, внесену протягом семи днів, надається знижка 20%!

Зареєструватися для проходження вступних випробувань онлайн, отримати знижку та можливість оплатити навчання у зручний для вас час можна лише до 25 листопада.

Для того, щоб отримати вищу освіту в МАУП, вам необхідно виконати наступні дії:

1. Ознайомтеся з актуальним примірником договору:

  • договір про навчання за рівнем вищої освіти «Бакалавр» — за посиланням.
  • договір про навчання за рівнем вищої освіти «Магістр» — за посиланням.

2. Якщо Ви погоджуєтеся з умовами, викладеними в договорі, для заочного навчання заповніть цю онлайн-форму, для дистанційного - цю онлайн-форму, в якій потрібно обрати спеціальність та підрозділ МАУП, в якому Ви бажаєте навчатися. Для заповнення Вам також знадобляться паспорт, атестат про повну загальну середню освіту або диплом молодшого спеціаліста. Для вступу на магістратуру потрібен документ про попередню вищу освіту (диплом бакалавра, спеціаліста, магістра).

3. Після того, як ми опрацюємо вашу заявку, Ви отримаєте електронний лист із її підтвердженням.

4. Засвідчіть свій намір прийняти участь у вступних випробуваннях протягом 7 днів, надіславши відповідний «Лист-відповідь».

5. Внесіть протягом 7 днів попередній платіж за вказаними в підтвердженні заявки реквізитами та отримайте 20% знижку на навчання, у випадку успішного складення вступних випробувань.

6. Успішно складіть вступні випробування.

7. Внесіть перший платіж за навчання, якщо для оплати недостатньо попереднього платежу.

8. Вітаємо! Ви стали студентом!

Заочне навчання на бакалавраті та магістратурі в МАУП дозволить поєднувати освіту з особистим життям, роботою та хобі. Після успішного закінчення навчання Ви отримаєте український диплом бакалавра або магістра. Встигніть скористатися знижкою 20% на якісну європейську освіту до 25 листопада. Їхати або йти на День відкритих дверей не потрібно — для Вас ми перевели всі процедури вступу в зручний онлайн формат. Заповнюйте форму, отримуйте знижку, навчайтеся та будуйте своє успішне майбутнє!

Будь ласка, при виникненні будь-яких складнощів або запитань, звертайтеся до Приймальної комісії МАУП. Ми надамо Вам необхідну допомогу та консультації.

Телефон приймальної комісії: 
(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp)

(096) 490-490-0
Відкрийте себе в МАУП!